Ορθοπεδικά Ανατομικά Παπούτσια SCHOLL, IMAC, BIRKENSTOCK, NATURELLE

Κάνε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου!

Φόρεσε ανατομικά παπούτσια Scholl, IMAC, BIRKENSTOCK, Naturelle, Level Anatomic

για να έχεις υγιή, όμορφα και ξεκούραστα πόδια.

IMAC

Κορυφαία Ιταλική εταιρεία ανατομικών παπουτσιών με τέλεια σχεδίαση και ορθοπεδικά μαλακά πέλματα. Αξιόπιστα ελαφριά πέδιλα που ξεκουράζουν τα πόδια και προσφέρουν άνετο βάδισμα.

Ανατομικά παπούτσια IMAC

Scholl Ανατομικά Υποδήματα

Ανατομικά Παπούτσια • Σανδάλια • Σαμπό • Πλατφόρμες • Πέδιλα

Τα ανατομικά παπούτσια της Scholl® είναι ιδανικά για άνετο βάδισμα με ξεκούραστα πόδια. Συνδυάζουν ανατομική και μοντέρνα σχεδίαση.

BIRKENSTOCK®

Τα ανατομικά σανδάλια BIRKENSTOCK διαθέτουν άνετες ορθοπεδικές σόλες, εμπνευσμένες από το φυσικό αποτύπωμα του πέλματος στην άμμο. Κατασκευασμένα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές, έχουν σχήμα που προσφέρει απόλυτη εφαρμογή στο πέλμα και σταθερό περπάτημα.

Γυναικεία Ανατομικά Level Anatomic

Πλούσια γκάμα σε ανατομικά ορθοπεδικά υποδήματα. Μοντέρνα σχέδια σε παπούτσια, πλατφόρμες, σανδάλια, πέδιλα και σαγιονάρες, με ανατομική σχεδίαση που ξεκουράζουν τα πόδια και τα πέλματα. Είναι κατασκευασμένα από δέρμα άριστης ποιότητας και υλικά υψηλής αντοχής.

Naturelle_ss17_logo

Τα ανατομικά παπούτσια της Naturelle είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν άνεση και σταθερό περπάτημα, χωρίς να κουράζουν τα πόδια. Τα σχέδια της Naturelle είναι νεανικά, μοντέρνα και κομψά.

Ανακάλυψε όλα τα ανατομικά υποδήματα ανά κατηγορίες

XΜεγάλη ζήτηση για αυτό το προϊόν! Ενδέχεται να εξαντληθεί σύντομα. Πρόλαβε το νούμερό σου κάνοντας παραγγελία τώρα.